Verhuur

Ga het avontuur aan in onze blokhut!

Onze blokhut

Aan de Gerner Es staat een prachtig groepsgebouw met 5 speltakruimtes voor de zes speltakken van de groep. Op de begane grond hebben de Bevers, Welpen Mowgli, Welpen Shanti, en de Jan Houtmanstam samen met de Plusscouts hun onderkomen, boven de Scouts en de Explorers. Tevens heeft het gebouw een keuken, douche- en toiletruimte en een materiaalberging. In de keuken is een koelkast en vriezer beschikbaar voor de verhuur. De veranda tenslotte, is onze eigen “rondhangplek”.

Het gebouw staat in een bosperceel van zo’n 50 bij 80 meter en biedt voldoende ruimte voor activiteiten, een kampvuurplaats en eventueel een aantal tenten. Vlakbij het terrein ligt een aantal kleine bossen die voor een gemiddelde opkomst meer dan voldoende mogelijkheden bieden voor allerhande spelen en tochtjes en een buitenbad op loopafstand. Een vijver bij het bos is ook te gebruiken.

Kijken we verder in de omgeving dan komen we in het stroomgebied van de Overijsselse Vecht. Deze rivier biedt ons in de zomermaanden de nodige wateractiviteiten. Volgen we het Vechtdal stroomopwaarts dan komen we langs ’t Rechterense Veld, Vilsteren, Ada’s Hoeve en de Besthmenerberg. Ook dit zijn gebieden waar menig zaterdag wordt doorgebracht en waar het voor een scoutinggroep prima toeven is!

Wij verhuren de begane grond van ons clubgebouw. In het clubgebouw bevinden zich twee lokalen en een stamlokaal, een uitgebreide horeca keuken, douches en toiletten. De twee speltakruimten van de bevers en Welpen zijn samen toe voegen tot één ruimte.

ons gebouw wordt niet verhuurd voor andere bijeenkomsten of feesten zoals familie-/ bedrijfsfeesten, vriendengroepen of studentenverenigingen.

Onze algemene verhuurvoorwaarden lees je hier.

Tarieven

  • Prijs per persoon per nacht €6,50
  • Minimale prijs per overnachting €130,-
  • Borgsom €150,-
  • Gebruik piohout €27,50
  • Gebruik klimtoren €27,50
  • Brandhout per m³ €55,-

Wanneer zijn we beschikbaar?

Wil je bij ons overnachten?

Huur ons gebouw!